Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görevlerine devam etmekte olan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü bilindiği üzere ihtiyaca göre her sene çok sayıda memur alımı gerçekleştirmekte olup alım ilanları hazırlanmakta ve kamuoyuna duyurulmaktadır.

Buna göre Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2018 yılına ait performans programı raporu kamuoyuna sunuldu. İşin Olsa ekibi olarak performans programını çok detaylı bir şekilde inceledik. Buna göre DHM 3 bin 884 (3884) memur alımı yapacak. Tüm pozisyonları sizlere belirtiyoruz.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan performans programına göre 3 bin 884 memur alımı yapılacağı görülmektedir. İşin Olsa ekibimizin yaptığı detaylı incelemesine göre Temizlik ve Tanzim Araç sayısı - 14 kişi, Hava Trafik Kontrolörü sayısı -100 kişi, ilave elektronik personel sayısı - 20 kişi, ARFF personel sayısı - 100 kişi, Hava Trafik Kontrolörü sayısı - 100 kişi ve Hizmet alımı yapılacak Özel Güvenlik Personel sayısı - 3550 kişi olmak üzere toplam 3 bin 884 memur alımı yapılacaktır.

İLANLAR NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün yayımlamış olduğu rapora göre toplam 3 bin 884 kişilik memur alımının yapılacağı görülmektedir. Peki ilanlar ne zaman yayımlanacak? Şu an için kurumdan her hangi bir tarih duyurusu bulunmuyor ancak yakın zamanda ilanların duyurulması bekleniyor.

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirin

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim