Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinden kamu kurumları ve memur alımlarına ilişkin önemli duyurular yayımlanmaya devam etmektedir. Bilindiği üzere Devlet Personel Başkanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı her sene ortak çalışma yürüterek 3713 sayılı kanun ile şehit ve gazi yakınları için memur ataması gerçekleştirmektedir.

3713 sayılı kanun ile memur alımı yapacak olan kurumlar tüm pozisyonlarını belirlemekte ve yazılı dilekçe ile bu pozisyonlara 3713 sayılı kanun doğrultusunda memur ataması yapmak istediğine dair Devlet Personel Başkanlığına resmi müracaatta bulunması gerekmektedir.

GÜNCELLEME YAPIN DUYURUSU

Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan duyuruda 3713 sayılı kanun ile yapılan memur atamaları için kamu kurumlarının pozisyonları güncellemesi gerektiği belirtildi. Bundan sonraki yapılacak olan şehit, gazi ve gazi yakını atamalarının Temmuz ayında kamu kurumlarının güncellediği pozisyonlar için yapılacağı belirtildi.

İlgili tüm kamu kurumlarının Temmuz ayı içerisinde 3713 sayılı kanun ile yapılan memur ataması için alım yapacakları pozisyonlara güncelleme yapması gerekmektedir. DPB yapılacak olan yeni güncellemeler ile 3713 sayılı kanun doğrultusunda şehit, gazi ve gazi yakını ataması gerçekleştirecektir.

TÜM MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim