Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile kamuya alınacak olan memurlar hakkında duyurular yayımlanmaktadır. Son zamanda gelen yorumlar ve iletişimler üzerinde DPB resmi internet sitesinden memur adaylarına önemli bir uyarıda bulundu. Peki Devlet Personel Başkanlığı memur adaylarını hangi konuda uyardı? Hangi konuda adayların dikkat etmesi gerekiyor? Resmi olarak duyurulan ilan nedir?

Dikkate Almayınız Açıklaması!

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile sosyal medya da bazı kişi ve kişilerin kamuya memur alımı yapılacağına dair paylaşımlar yaptığını ifade ederek adayların bu alımlara kesinlikle itibar etmemesi gerektiği duyuruldu. Alım ilanlarının resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulduğunu belirten Devlet Personel Başkanlığı adayların alım ilanlarını incelemesi gerektiği ve gerçek olmayan alımlara itibar etmemesi gerektiğini belirtti.

Sosyal medya başta olmak üzere pek çok kanal üzerinden adaylara memur alımı yapılacağına dair açıklamalar yapılmakta fakat bu alım ilanlarının bazılarının gerçeklik payı bulunmamaktadır. İsinOlsa.com sitemiz aracılığı ile bizlerde İŞKUR ve Devlet Personel Başkanlığının yayımlamış olduğu ilanlar başta olmak üzere özel sektörde faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlarında alım ilanlarını takip etmekteyiz. Alım ilanlarının başlamış olması ya da ileri bir tarihte başlayacak olması ile ilgili haberler üreterek sizleri konu hakkında bilgilendirmekteyiz. Özel ve kamuya personel alım ilanları için sitemizi de takip edebilirsiniz.