Bakanlıklar ve kamu kuruluşları resmi internet siteleri aracılığı ile 2017 yılına at performans programlarını yayımlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Devlet Hava Meydanları İşletmesinin de en kısa sürede 2017 yılın ait performans programını ilan etmesi beleniyordu ve beklenen duyuru sonunda yapıldı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi yapılan duyuru ile 2017 yılı performans programı ilan edildi. Yayımlanan performans programında personel sayıları, giderleri ve projeler hakkında bilgi verildiği gibi 2017 yılında kaç memur personel alımı yapılacağı da öğrenildi.

3 Bin 150 Memur Personel Alınacak

Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından kamuoyuna ilan edilen bildiri ile 2017 yılı içerisinde kurmun toplam 3 bin 150 memur personel alımı hedeflediği öğrenildi.

Alımlar Ne Zaman Yapılacak

Devlet Hava Meydanları İşletmesi 2017 yılına toplam 3 bin 150 memur personel alımı yapacağını duyurdu. Peki bu personeller ne zaman alınacak? Şu an için alımların ne zaman yapılacağı bilinmiyor ancak 2017 yılı içerisinde Devlet Hava Meydanları İşletmesinin 3 bin 150 memur personel alımı yapması hedeflenmektedir.

100 Hava Trafik Kontrolörü
50 elektronik personel
150 ARFF personel
2 bin 850 özel güvenlik personeli alımı

Yukarıda hangi pozisyon için Devlet Hava Meydanları İşletmesinin personel alımı yapmayı hedeflediği belirtilmiştir. Bu pozisyonlar için en kısa sürede ilanların yayımlanması bekleniyor. Alım ilanları yayımlandıkça sizleri bilgilendireceğiz.
Editör: TE Bilisim