Devlet Hava Meydanları İşletmesi kamuoyuna merak ile beklenen 2017 yılı performans programını duyurdu. Yayımlanan performans programında Devlet Hava Meydanları İşletmesi hakkında detaylı bilgiler verildiği gibi personel sayıları, giderleri ve 2017 yılı içerisinde kaç personel alımı yapılması düşünüldüğü de belirtildi.

Yayımlanan bildiri de Devlet Hava Meydanları İşletmesinin 2017 yılı içerisinde toplam 3 bin 150 memur personel alımı yapacağı öğrenilirken en büyük kadro güvenlik görevlilerine verildi. Buna göre Devlet Hava Meydanları İşletmesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 2017 yılı içerisinde toplam 2 bin 850 özel güvenlik görevlisi alımı yapmayı planlıyor.

Alımlar Ne Zaman Yapılır

Devlet Hava Meydanları İşletmesi kamuoyuna ilan ettiği bildiri ile 3 bin 150 memur personel alımı yapacağını duyurdu. Alınacak olan pozisyonlardan en çok kadro güvenlik görevlilerine verildi ve toplam 2 bin 850 özel güvenlik görevlisi alımı yapılacağı öğrenildi. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi performans programında alım yapmayı düşündüğü sayı hakkında kamuoyuna bilgi verdi ancak alımların ne zaman yapılacağına dair bir bilgi yok.

2 bin 850 özel güvenlik görevlisi alımının 2017 yılı içerisinde yapılması ve bu alımların bir anda değil 2017 yılına sığdırılarak aralıklarla yapılması bekleniyor. Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından 2 bin 850 özel güvenlik görevlisi alım ilanı yayımlandıkça sizlere duyuruacağız.
Editör: TE Bilisim