Türkiye 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimler için hazırlandı Türkiye geneli yüz binlerce polis, jandarma tüm bölgeleri sardı ve yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde vatandaşlar oylarını kullanmaya devam ediyor. Tabi tüm ülke ve basın mensuplarının gözleri liderlerin kullanacağı oylarda.

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Meral Akşener ile Milliyetçi Harekat Partisi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oylarını farklı bölgelerde kullanıdı. Gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da idi ve Cumhurbaşkanı da oyunu kullandı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ikametinin bulunduğu Üsküdar'da bulunan Saffet Çebi Ortaokulunda 3275 nolu sandıkta eşi Emine Erdoğan ile birlikte oyunu kullandı. Cumhurbaşkanının oy kullanacağı bölgede vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi. Yine pek çok Adalet ve Kalkınma Partisi AKP'li vatandaşlar okul bölgesinin yakınlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tezahüratlar ile eşlik etti.

Gerek liderlerin oyunu kullandığı gerek ise diğer seçmenlerin oyunu kullandığı Türkiye'nin 7 bölgesinde oylar yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde kullanılmakta olup vatandaşlarında seçimlerde her hangi bir şaibe olmaması için Türkiye'nin farklı noktalarında beklemeye devam ettiği ve okul bahçelerinde yoğun kalabalıkların olduğu öğrenilmektedir.

Editör: TE Bilisim