Ülkemizde işsizliğin azaltılması ve devlet bütçesinin geliştirilebilmesi için hükümet farklı alanlarda yatırımlar yapmaya devam etmekte olup bu yatırımlar ile hem devlet bütçesini artırmak hemde işsizliğin önüne geçmeyi planlamaktadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı mitingler ile yapılacaklar, yapılanlar hakkında seçmenlere bilgi verirken Bursa'da önemli projelerini duyurdu.

Türkiye'nin dört bir yanında mitinglerini sürdürmekte olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yaptığı miting ile Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'yi eleştirmeye devam ederken 100 bin kişiye iş imkanının sağlanacağını söyledi.

MEGA ENDÜSTRİ BÖLGELERİ KURULACAK

Türkiye'nin farklı yerlerine mega endüstrilerinin kurulacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk aşama olarak bu endüstri bölgelerine 45 katrilyonluk yatırımlar yapılacağını ve 35 bin kişiye iş imkanının sağlanacağını söyleyerek daha sonra bu projelerin büyütüleceği, yatırımların katlanarak artacağı ve toplam iş imkanı sayısının 100 bin kişiye çıkarılacağını yani 100 bin kişiye istihdam imkanının verileceğini belirtti. Buna göre mega endüstrinin kurulacağı bölgelerinden bir tanesinin de Bursa ili olduğu öğrenildi. Mega endüstri bölgeleri ile devlet bütçesinin ciddi kazanç elde etmesi ve işsizliğe çözüm konusunda önemli bir adım olduğu bilinmektedir.

Editör: TE Bilisim