Çorum'da yaşanan feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti.Çorum'da kına konvoyu kaza yaptı.Karşı yönden gelen başka bir otomobilin çarpması sonucunda 2 kişi ölürken 9 kişide yaralandı.

 

Kaza, Çorum- Alaca Karayolu'nun 30'uncu kilometresinde dün gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. 33 yaşındaki Haydar Şahan yönetimindeki 19 UF 719 plakalı otomobil karşı şeride geçerek, kına gecesine giden konvoyda bulunan 50 yaşındaki Salih Türk yönetimindeki 19 AR 157 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Salih Türk, kaza  yerinde öldü.

Diğer otomobil sürücüsü ile her iki otomobilde bulunan Nazife Demir (23), Merve Demir, (23), Açelya Demir (3), Seda Nur Şimşek (18), Yasemin Şimşek (20), İsmail Şimşek (29), Zeynep Şahan (28), Şemsi Günel (66) ile Sadık Günel (74) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Seda Nur Şimşek de, doktorların tüm müdahalesine rağmen öldü. 

Konvoyun, Alaca İlçesi Çakır Köyü'ne Murat Şimşek ve Ebru Çakırtekin çiftinin kına gecesine gitmek için yola çıktığı belirtildi. Kazada hayatını kaybeden Salih Türk ve Sedanur Şimşek'in damat Murat Şimşek'in akrabası oldukları belirtilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Türkiyegazetesi

Editör: TE Bilisim