Ülkemizde faaliyet göstermekte olan alt iş verenlerde çalışan taşeron işçiler bilindiği üzere kamuya geçirilecek. Bu konu hakkında uzun süredir çalışmalar sürüdürülüyordu ve sonunda sonuç verdi. Buna gire yurt geneli bir milyon civarı kişinin kamuya geçmesi beklenmektedir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından bugün kamuoyuna önmeli bir açıklama yapıldı ve yapılan açıklama da taşerona kadro başvuru sonuçları açıklanan toplam kişi sayısı duyuruldu. Peki şimdiye kadar kaç kişinin sonuçları açıklandı, taşerona kadro sonucu açıklanması beklenen kaç kişi kaldı.

715 BİN KİŞİNİN SONUÇLARI AÇIKLANDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile kamuoyuna duyuru yaparak şu ana kadar toplam 715 bin kişinin taşeron başvuru sonuçlarının incelendiği belirtilirken incelemelerin devam ettiği de vurgulandı. Tahminlere göre taşeron sonucu açıklanması beklenen artı, eksi 200 bin kişinin daha olduğu düşünülmektedir.

Taşerona kadro başvuru sonuçlarını günlük şekilde İşin Olsa ekibi olarak sizlere duyuruyoruz. Sizlerde taşerona kadro başvuru sonuçları açıklanan tüm kurumları öğrenmek ve diğer personel alımları hakkında bilgi edinmek için lütfen sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Editör: TE Bilisim