Bilindiği üzere uzun bir süredir ülkemizin gündeminden taşerona kadro konusu düşmek bilmiyor. Bir milyona yakın kişi taşerona kadro taleplerini her platformda dillendirmeye devam ederken hükümette konu hakkında yapılan çalışmalar için açıklamalar yapmaktadır. Buna göre bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu taşerona kadro yasası hakkında önemli açıklama yaptı.

Peki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu taşerona kadro için hangi ifadeleri kullandı? Taşerona kadro ne zaman verilecek, taşeron yasası son dakika gelişmeleri nelerdir. Taşerona kadro haberleri nedir.

BAKANDAN UMUTLANDIRAN AÇIKLAMALAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama ile ne dedilerse sözlerinin arkalarında durduklarını ve taşerona kadro konusunun yıllardır gündemde olduğu kendilerinin de bu konu ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

Buna göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu taşerona kadro tarihi konusunda net bir açıklama yapmadı ancak kendilerinin, hükümetin ve Maliye Bakanlığının bu konu hakkında görüşmeleri olduğunu belirterek en kısa süre içerisinde sonucu kamuoyu ile paylaşmak istediklerini belirtti. Umut ediyoruz ki taşerona kadro konusunda bir an önce tarih verilir ve kadro tanınır.

TÜM HABERLERİ BURADAN TAKİP EDEBİLRİSİNİZ

Editör: TE Bilisim