Bakan Sarıeroğlu, AK Parti Antalya Kadın Kolları’nın 5. kez düzenlenen olağan genel kuruluna davetli olarak iştirak etti. Gündem ile ilgili önemli açıklamalara değinen Sarıeroğlu, 2002 yılından bugüne kadar gerçekleştirilen projeler hakkında çeşitli bilgiler verdi. Engelli atamalarına ve kadın istihdamına yönelik gerçekleştirilen ve devam eden çalışmalar hakkında da önemli ifadelerde bulundu.

2002 yılından beri AK Parti’nin tüm seçimleri kazandığının altını çizen Sarıeroğlu, bunun asla tesadüf olmadığını, yapılan bütün çalışmaların 81 milyon vatandaşı etkilediğini belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

‘’2002 yılına kadar kamuda toplam 5 bin 777 engelli vatandaşımız istihdam ediliyordu. Bugün ise kamuda tam tamına 55 bin engelli vatandaşımız görev alıyor ve bu sayıyı daha da yükselteceğiz.’’ diye belirtti.

Konuşmasına devam eden Bakan Sarıeroğlu, AK Parti olarak şimdiye kadar kadınların arkasında olduklarını belirterek şu açıklamayı yaptı:

‘’Sanat, spor, siyaset kısacası her alanda atmış olduğumuz uygulamalar, projeler ve düzenlemelerle birlikte kadınlarımızın önünü açtık. Artık kadınlar her alanda çalışabiliyor. Yapılanları bazı kişilerin artık idrak etmesi gerekiyor. Şu an mecliste yer alan kadın sayısını yeterli bulmuyoruz. 24 Haziran seçimlerinde, bu konuyla alakalı olarak çalışıyoruz. İnşallah daha fazla kadın seçilecek ve bu yolda omuz omuza yürüyeceğiz.’’

Editör: TE Bilisim