Türkiye'nin bilindiği üzere dört bir yanına yapılan yatırımlar artarak devam ediyor. Bu yatırımlar ile hem ülke ekonomisine ciddi oranda katkı sağlanıyor hemde projelerde görev almak üzere memur, personel, işçi alımları yapılarak ek istihdamlar gerçekleştirilmektedir.

Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Ankara Valisi Ercan Topaca'nın jkatılmları ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ankara İl Koordinatörlüğünce 18 sözleşmenin imzalanması, 25 tesisin açılışı ve temel atma töreni gerçekleştirildi ve törende müjdeli haberler verildi.

4 BİN İSTİHDAM SAĞLANACAK!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama ile 55 milyon lira bütçeyle 18 projenin imzalanacağı belirtilerek 11 adet soğuk hava deposu, 8 adet süt üretim tesisi, 8 adet kanatlı et projesi, 7 adet besin projemiz, 5 adet kırsal faaliyetlerin çeşitlendirilmesi projesi, 3 adet yenilenebilir enerji projesi, 1 adet kırmızı et işleme ve parçalama projesinin yapılacağını daha önce yapılan projeler ile 3 bin 500 kişilik istihdamın sağlandığı ve yeni yapılacak olan projeler ile istihdamın 4 bin 100'e yükseltileceğini belirtti. Buna göre ilgili projelerde görev almak üzere iş ilanlarının büyük ihtimal ile İŞKUR üzerinden yayımlanması beklenmekte olup ilanlar yayımlandığında www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.