Dün Ege Bölgesi Muğla ili Bodrum ilçesine oldukça yakın bölgelerde bulunana Gökova Körfezinde deprem meydana gelmişti. Depremin nedeni olarak ise deni yüzdeyinde kırılmanın meydana gelmesi ve fay hattındaki çöküntülerden kaynaklı olduğu söylenmişti.

400'e yakın kazazede Bodrum'da meydana gelen 6,5 şiddetindeki depremden etkilenmiş ve devlet tüm imkanlarını Bodrum ilinde meydana gelen deprem olayı için seferber etmişti. Gözler yeni bir deprem olup olmayacağı korkusundayken malesef kötü haber geldi ve Bodrum'da yeni bir deprem daha oldu.

BİR DEPREM DAHA OLDU

Yine Ege Bölgesi Gökova Körfezinde bir deprem daha meydana geldi. Depremin neden hakkında şuan için bir açıklama yapılmadı ancak AFAD konu hakkında incelemelerini başlatmış olup alınan bilgiye göre depremin 5.0 şiddetinde olduğu söyleniyor. Depremin Gökova Körfezi yerin 2,7 kilometre derinliğinde olduğu belirtildi. Peki can ya da mal kaybı var mı?

CAN veya MAL KAYBI VAR MI?

Bodrum sakinlerinden gelen bilgiye göre Gökova Körfezinde meydana gelen depremin Bodrum'da oldukça büyük bir şekilde hissedildiği ve pek çok yerde göçük ile maddi hasarın meydana geldiği belirtildi. Can kaybının olmadığı depremin yeniden meydana gelme ihtimali halkı oldukça tedirgin ediyor pek çok kişi Bodrum'u terk ediyor.

TÜM HABERLERİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim