BİM aktüel tarafından hazırlanan birbirinden değerli bayram kampanyaları ile bu hafta (21 Ağustos 2018) tarihinde bir çok müşterisini sevindirdi. Geçen hafta ki kataloğunda (17 Ağustos 2018) birbirinden farklı ürünleri sizlere sunan müşterilere özel aktüel ürünler yer aldı. 21 Ağustos 2018 tarihinden de bayrama özel bir çok yenilik yapmak isteyen BİM sizler için bir çok bayram yeniliğini katoluğuna koyarak sizlere sürprizler yapmaya hazırlanmaktadır.

BİM AKTÜEL BAYRAMA ÖZEL

BİM aktüel tarafından oluşturulan bayrama özel kampanyanın içeriklerinde sürpriz indirim fırsatları yer almaktadır. Bu kampanyalar aslında Cuma günü sizler ile birlikte paylaşılmaya başlandı. Çünkü Kurban bayramının yaklaşmasıyla bir sürü market zincirleri sizlere en iyi ürünler sunmak için ellerini çabuk tutmak zorundalar. BİM’de sizlere en iyi şekilde en uygun ve en kaliteli bir şekilde ürünlerini bayramda da sunmaya devam ediyor. Bayrama özel hazırlanan BİM aktüel kampanyasını sizler için hazırladık. BİM aktüelin hazırlamış olduğu bayrama özel indirimlerin tarihleri 17 Ağustos 2018 – 23 Ağustos 2018 tarihleri arasında geçerli olacağı bildirirdi. Bir başka kampanya olan Salı kampanyası da Kurban bayramının birinci günü başlayacağı bildirildi. Aktüel özelin hazırlamış olduğu REGAL 3 raflı derin dondurucu sadece 429 TL olarak müşterilerine sunacak. Çikolata fiyatlarında da sürpriz indirimler sizlere beklerken, alacağınız 560 gr tüm fındıklı sütlü çikolatalar yalnızca 14,50 314 gr sütlü bitter spesiyal çikolata 11,95 Tl, Wonne 340 gr sütlü bitter madlen çikolata 7,95 Tl fiyatlar ile birlikte BİM aktüel indirim raflarında yer alacak.

Bu kadar indirim sizler için sunulurken alışverişinizi bayram gelmeden yaparak, misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanızı öneriyoruz. İşin Olsa ailesi olarak sizlere iyi bayramlar dileriz.

Editör: TE Bilisim