Türkiye'nin dört bir yanında binlerce farklı mağazası ile hizmetlerini kesintisiz olarak sürdürmekte olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi hem istihdam konusunda ülke ekonomisine ciddi katkılar sunmakte hemde ürünlerinde ki uygun fiyatı ile müşterilerini memnun etmeye devam etmektedir.

Haftanın bazı günleri mağazalarına getirdiği ürünleri çok uygun fiyata satmakta olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi resmi internet sitesi üzerinden yeni aktüel ürünleri, indirimli ürünler listesini yayımlamaya devam ediyor. Sizler için BİM marketin aktüel ürünlerini paylaşıyoruz.

BİM BU HAFTA AKTÜEL ÜRÜNLER

Bim marketin resmi internet sitesine baktığımızda hangi ürünlerin aktüel ürün olduğunu ve hangi ürünün ne kadara satıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir? Buna göre 3 çekmeceli derin dondurucu 449 TL, 3'lü ankastre set 699 TL, 3'lü çelik sahan seti 59,90 TL, cam kase 3,75 TL, plastik masa 99,90 TL, yuvarlak sofra 39,90 TL, plastik koltuk 32,50 TL, ayakkabı 29,90 TL, plastik tabure 8,50 TL, iki gözlü çekmece 12,50 TL, masa örtüsü 9,90 TL, askılı çanta 17,50 TL olarak görülmektedir. BİM market aktüel ürünler, BİM markette ki bugün ki aktüel ürünleri hemen aşağıdaki paylaşıyoruz.

Editör: TE Bilisim