Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna son dakika olarak duyurulan haberde besin zehirlenmesinden dolayı bin 49 askerin hastaneye kaldırıldığı tedavilerin devam ettiği ve bir askerin besin zehirlenmesinden dolayı şehit olduğu üzücü haberi kamuoyuna duyurulmuştu.

Besin zehirlenmesi olayı bir kez daha yaşandı. Manisa'da gerçekleşen olayda yapılan açıklamalara göre çok sayıda askerin hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Besin zehirlenmesinin nasıl olduğu ve bu konu hakkında ihmallerin olup olmadığı soruları akılları karıştırmaya devam ediyor.

ASKER AİLELERİNDEN TEPKİ BÜYÜYOR!

Özellikle sosyal medya aracılığı ile seslerini duyurmaya çalışan aileler evlatlarını vatan için askere gönderdiklerini ancak besin zehirlenmesinden dolayı hastaneye kaldırıldıklarını ifade ederek ihmal mi olduğunu yoksa bunların birileri tarafından kasıtlı yapılıp yapılmadığının ortaya çıkarılmasını istiyor.

Bin 49 askerin hastaneye kaldırıldığı ve bir askerin şehit olduğu olayın tekrar yaşanması ile aileler tepkilerini yağdırmaya başladı. Son yaşanan olayın Manisa 6'ncı Jandarma Komando Eğitim Alayında yaşandığı belirtildi. Akşam yemeğinden sonra askerlerin hastalık şikayetinden dolayı revire başvurdukları ve askerlerinde besin zehirlenmesi yaşadıklarının öğrenilmesi ile derhal en yakın hastanelere sevk edildiği duyuruldu. Olay hakkında soruşturmaların başlatılması ve konu hakkında açıklama yapılması bekleniyor.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim