Bayram tatilinin gelmesi ile birlikte milyonarca kişi tatilini ve memleketinin yolunu tuttu. Emniyet ekipleri fazla mesai ile çalışmaya devam ederken yollarda kazaların meydana gelmemesi için sürekli olarak ikazlar yapılmaya devam ediyor.

Bu bayram trafik terörü can almasın isterken malesef henüz bayram tatilinin ikinci günün de yayımlanan bilançonun oldukça ağır olduğu belirtildi. Buna göre bayram tatilinde şu ana kadar kayıtlara 48 ciddi boyutta kaza kaydedildi.

34 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Bayram tatilinin ikinci günün de yayımlanan bilançoya göre 48 kazada toplam 34 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Bunun yanı sıra 234 kişinin de kazada yaralandığı öğrenildi. Bazı yaralılarının durumlarının ağır olduğu açıklandı.

SAYININ ARTMASINDAN KORKULUYOR

Bayram tatilinin henüz ikinci günün de yollar adeta kan gölüne döndü ve meydana gelen kaza olaylarına Jandarma, Polis, Ambulans ve İtfaiye ekipleri müdahale etmek için acil olarak sevk edilmektedir. Bayram tatilinin üçüncü ve dördüncü gününde yeniden kazaların meydana gelmesi ve hayatına kaybeden ile yaralı kişilerin sayılarını artmasından korkuluyor. Şu ana kadar kayıtlara geçen 48 ciddi kazanın olduğu belirtilmekte olup kayıtlara geçmeyen yüzlerce ufak kazalarında meydana geldiği söylenmektedir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim