CHP Yalavo Milletvekili Muharrem İnce'yi acılı gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ce eski CHP Genel Başkanı Antalya milletvekili Deniz Baykal yalnız bırakmadı. Bir süredir pankreas kanseri tedavisi gören ve dün yaşamını yitiren Şerif İnce, Yalova’nın Elmalık Köyü’nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreni öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Deniz Baykal, Yalova Belediyesi’ne ziyaret etti. 

Elmalık Köyü’ndeki cenaze töreninde Muharrem İnce taziyeleri kabul ederken, Kemal Kılıçdaroğlu ve Deniz Baykal da yanında bulundu.

Cenazeye çok sayıda siyasetçi ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin yanı sıra CHP’li başkan yardımcıları ve milletvekilleri katıldı. Şerif İnce’nin cenazesi öğleleyin kılınan cenaze namazının ardından Elmalık Köyü Mezarlığı’na defnedildi.

Milletvekili Muharrem İnce ve Yalova İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin İnce’nin babası Şerif İnce, pankreas kanseri nedeniyle bir süre Ankara’da tedavi görmüş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da kendisine ziyarette bulunmuştu. (Süheyla GÖZDERELİLER-Faruk KAHRAMAN/YALOVA - DHA)

Editör: TE Bilisim