Taşeron işçileri verilmesi gündemde olan kadrolar için Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek açıklama yapmaya devam ediyor. Taşeron işçiler için son dakika haberlerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte ayrıntılar…

Taşeron işçilerinin kura hükümetten gelecek haberlerde. hükümet yetkililerinden Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Taşeron işçilerle ilgili  son dakika haberini paylaştı. taşeron işçilerin kadrolaşma sürecinin uzamasından sonra en yetkili ağızlardan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, taşeron işçilerin kamuyla bağlarının nasıl olacağı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Şimşek,” Taşeron işçilerimiz  merak etmesin vermiş olduğumuz söz bizim hükümetimizin sözüdür. Bu sözü yerine getirilecektir. Çalışmalarımız devam ediyor. taşeronların kamu ile zaten dolaylı bir bağ söz konusu var. Bizlere Başbakanımızın da talimatı zaten açık. Bu taşeron sorunu çözülecek”dedi. 

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek in yapmış olduğu bu açıklamalardan sonra Afyonkarahisar'da topla açılışa katılan Başbakan Binali Yıldırım da vatandaşların kendisine sordu ğu “Taşeronlara ne zaman kadro verilecek”  sorusunu yanıtladı.

BAŞBAKAN AÇIKLADI

Afyonkarahisar'da kısa bir konuşma gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım, taşeron işçilerin kadrolaşma sürecini bu yılın sonuna kadar bitireceklerinin müjdesini vererek ,2017 yılının sonuna kadar bu süreç son bulacak dedi. Başbakan Yıldırım'ın bu müjdeli haberim den sonra meydanlardaki binlerce kişi Başbakan Yıldırım a alkış yağmuruna tuttu.
 

Editör: TE Bilisim