Ülkemiz de uzun süredir bir milyona yakın taşeron işçi kadro beklemektedir. Taşerona kadro ne zaman verilecek haberlerinin açıklanması beklenirken sonunda müjdeli haberler üst üste geldi ve taşerona kadro çalışmaların sürdüğü en kısa süre içerisinde kadroların verileceği belirtildi.

Buna göre bakanlardan ve milletvekkillerinden taşerona kadro hakkında önemli duyurular yapılırken Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek tarafından da taşerona kadro yasası bekleyenlere müjdeli bir haber verildi. Peki Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek nasıl bir açıklama yaptı, taşerona kadro ne zaman verilecek. Taşerona kadro detayları nedir.

KADROLAR VERİLECEK!

Taşerona kadro verilecek mi, taşerona kadro yerine sözleşme mi yapılacak denilirken Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek yeni yaptığı açıklamasında hükümetin bu konuda bir söz verdiği, konu hakkında Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının halen çalışmalarına devam ettiği ve taşerona kadro sorununu bu sene çözüleceği belirtildi.

Buna göre halen taşerona kadro sorununu nasıl çözüleceği hakkında bir bilgi yok. Bu konu hakkında bazı kişiler kadroların verileceğini belirtmektedir ancak kadro yerine taşeron işçilere 3 er yıllık olmak üzere sözleşmenin yapılması formülünün uygulanması beklenmektedir. Taşerona kadro hakkında yeni detaylar geldikçe sizlere aktaracağız.

TAŞERONA KADRO AÇIKLAMASINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ