KİT’lerdeki taşeron işçiler için Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, gündemi meşgul eden bu soru hakkında açıklamalar yaptı. Taşeronlara verilecek olan kadrolar arasında en çok merak edilen KİT’ler için Yıldırım, birkaç gün sonrayı işaret etti.

Başbakan Binali Yıldırım, KİT’lere Verilip verilmeyeceği yönünde kendisine yöneltilen soruya açıklık getirerek, kadro konusunda çalışmaların sona geldiğini ve çok kısa bir süre içerisinde her şeyin netleşeceğini söyledi. konu ile ilgili içeriğin henüz açıklanmadı hala ve birkaç gün içerisinde her şeyin net bir şekilde söyleyeceğini kaydeden Binali Yıldırım,” önümüzdeki günlerde her şey netleşecek”dedi.

Bilindiği üzere daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm taşeron işçilere kadro müjdesi verilmişti. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu açıklamalarından Kısa bir süre sonra Mehmet Şimşek ise, KİT’lerde çalışma yapanlara kadro verilmesini yanlış olacağının açıklamasının ardından. Herkesin aklında soru işaretleri başlamıştı. Uzun zamandır herkesin beklemiş olduğu taşeron tasarısının maddeleri merakla beklenirken, açıklanacak olan maddelerin içeriğinde ne gibi tasarıların olacağı bir kaç gün içinde belli olacak.

Editör: TE Bilisim