Bilindiği gibi ülkemiz de sağlık sektörü için yapılan yatırımlar her geçen gün artırılıyor da olsa söz konusu Sağlık Bakanlığında ki açık kapatılabilmiş değil. Hele ki FETÖ'cülerinde kurumlardan ihraç edilmesi ile Sağlık Bakanlığında ki açık daha da büyüdü.

Sağlık Bakanlığının önümüzde ki süreçler içerisinde toplam 12 bin 500 kişilik atama yapması beklenirken Sağlık Bakanı Müsteşarı Eyüp Gümüş önemli bir açıklama yaptı ve Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyenleri heyecanlandırdı.

52 BİN ATAMA İZNİ İSTEYECEĞİZ

Sağlık Bakanı Müsteşarı Eyüp Gümüş Sağlık Bakanlığında istihdam etmekte olan personel sayıları hakkında önemli açıklamalar da bulundu. Sağlık Bakanı Müsteşarı Eyüp Gümüş tarafından yapılan açıklama ile Sağlık Bakanlığında 50 bin personel açığının olduğu öğrenildi.

Sağlık Bakanlığında ki 50 bin kişilik açığın kapatılması için 2017 yılında Maliye Bakanlığından 52 bin kişilik atama izni isteyeceklerini belirten Sağlık Bakanı Müsteşarı Eyüp Gümüş Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek isteyen adayları heyecanlandırdı. Buna göre 2018 yılında Maliye Bakanlığı Sağlık Bakanlığına 52 bin kişilik atama izni için nasıl bir yanıt verecek bilinmiyor ancak Sağlık Bakanı Müsteşarı Eyüp Gümüş açıklamalarına göre açık kadroların acil doldurulması ve sağlık hizmetinin büyümesi için 2018 yılında 52 bin kişilik atama izni isteyecekleri görülmektedir.

ATAMA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim