Türkiye İş Kurumu bünyesinde çalışmak üzere başvuru yapan adaylar merakları heyecanla bekliyor. İş ve meslek danışmanı ile büro personeli pozisyonları için alım yapacak olan Türkiye İş Kurumu halen daha bir açıklama yapmadı.

İŞKUR personel alımları 25 Haziran - 4 Temmuz arasında yapıldı. Yani biteli oldukça uzun bir süre oldu. Başvurular ile 1141 iş ve meslek danışmanı, 1078 büro personeli alınacaktı. Başvuruların tamamlanmasının ardından 1 aydan fazla süre oldu. Adaylar ise halen daha sonuçların neden açıklanmadığını bilmiyor.

BAKANLIK MI? İŞKUR MU? AÇIKLAYACAK

Personel alımı sonuçlarının çok muhtemelen İŞKUR tarafından açıklanması bekleniyor. Adaylar için kimin açıkladığının bir önemi yok.

Önemli olan bir önce açıklanması, buradan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğüne çağrı yapalım ve binlerce insanın bu açıklamayı beklediğini hatırlatalım.

AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMA:

Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak istermisiniz. Bunun için İşin Olsa Mobil Uygulamasını telefonunuza indirerek sonuçlar açıklandığında anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa Mobil Uygulaması için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.