AK Parti Bayburt İl Başkanlığı tarafından Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen Teşkilat Buluşması'na katılan Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı konuşmada dikkatleri üzerine çekti. Bakan Ağbal yaptığı açıklamalarda helallik istedi.

Herşeyin hakça ve kurallara uygun olarak yapılması için hassas davranarak bu konuyu önemsediğini ve bu süreçte bunların olması için çaba gösterdiğini belirten Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Sayın Cumhurbaşkanımız bize her zaman söyler. Garibin, fakirin, hastanın duası her şeyden daha üstün. AK Parti bugünlere geldiyse hep bu dualar sayesinde gelmiştir. Onun için daha fazla dua edeceğiz." dedi.

Katıldığı Teşkilat Buluşması'nda çeşitli açıklamalar yapan Ağbal, ramazan ayının maneviyatına ve önemine değinerek 16 yıldır ülkenin gelişme sürecinden bahsetti. Ardından yaptığı konuşmada; "Her şeyin hakça yapılması, kurallara uygun olması her zaman önemsediğim şeyler. Bu süreçte bunların olması için azami gayret gösterdim. Sayın Cumhurbaşkanımız bize her zaman söyler. Garibin, fakirin, hastanın duası her şeyden daha üstün. AK Parti bugünlere geldiyse hep bu dualar sayesinde gelmiştir. Onun için daha fazla dua edeceğiz. Bu süreç içerisinde bilmeden, istemeyerek kırdığım bütün kardeşlerimden helallik istiyorum. Bunları söylerken Bayburt'la ilişkimiz hiç eksilmeden devam edecek, buradayız, sizlerle beraberiz." dedi.

Yaptığı konuşmanın ardından dinleyicilerin aklında bu konuşmanın bir veda niteliği olup olmadığı şeklinde soru işaretleri oluştu. Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın ilerleyen günlerde bu sorulara yönelik açıklayıcı konuşma yapması bekleniyor.

İŞİNOLSA.COM

Editör: TE Bilisim