Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının bu sene en az 2 bin 500 kişilik memur alımı yapması bekleniyordu. Alım ilanının yayımlanması beklenirken Bakan Faruk Çelik geçtiğimiz günlerde Maliye Bakanlığı ile anlaşmanın sağlandığını duyurmuştu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik basın toplantısında yaptığı açıklama ile yeni bir müjdeli haber daha verdi ve hangi branşlar içi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının kaç kişilik memur alımı yapacağını duyurdu.

2 BİN 700 MEMUR ALINACAK

Buna göre Bakan Faruk Çelik, bakanlık bünyesinde istihdam etmek üzere toplam 2 bin memur alımının ilana çıkacağını müjdeledi. Bu alımlardan hariç olmak üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Tarım Kredi Kooperatifleri için 500 memur ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) için ise 200 kişilik daha memur alınacağı toplam 2 bin 700 memur alımı yapılacağını müjdeledi.

HANGİ BRANŞLARA ALIM YAPILACAK

Bakan Faruk Çelik müjdesi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının toplam 2 bin 700 kişilik memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi branşlara alım yapılacak buna göre; Ziraat, Gıda, Su Ürünleri, Balıkçılık Teknolojisi, Veteriner Hekim branşları başta olmak üzere pek çok farklı branşlar için memur alımı yapılacak. Gelişmeler geldikçe aktaracağız.

TARIM BAKANLIĞI 2 BİN 700 MEMUR ALACAK HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim