Faaliyetlerini sürdürmekte olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı açık pozisyonları içni her sene personel alımı gerçekleştirmektedir. Bu sene Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının hangi pozisyonlar için toplam kaç kişilik personel alımı yapacağı merak ile beklenirken Bakan Faruk Çelik 2 bin 500 personel alımında ısrarcıyız açıklaması yapmıştı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'ten 2 bin 500 kişilik personel alımı konusunda yeni açıklamaların gelmemesi ile alımların iptal olup olmadığı soruları sürekli olarak sorulmaya devam ederken sonunda bir müjdeli haber daha geldi ve yapılan açıklama da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2 bin 500 personel alımının Başbakanlığa iletildiği duyuruldu.

BAŞBAKANLIĞA İLETİLDİ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik bakanlığın personel alım talepleri ve gelişmeleri konusunda mecliste önemli açıklamalar da bulundu. Buna göre Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik 2 bin 500 personel alımı konusunu Başbakanlığa iletildiğini duyurarak adaylara müjdeli bir haber verdi.

ONAYLANIRSA ALIM YAPILACAK

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik sene başından beri 2 bin 500 kişilik personel alımı için ısrarcıyız açıklamaları yapmaya devam ediyordu ve sonunda bir müjdeli haber daha geldi. Alım ilanının Başbakanlığa iletilmesi adaylara adeta umut ışığı olmuş durumda ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2 bin 500 memur personel alımı Başbakanlık tarafınca onaylanırsa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 2 bin 500 memur alımı yapması bekleniyor.

TÜM ATAMA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim