Adalet Bakanlığı açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Adalet Bakanlığı 300 kişilik teknisyen, mübaşir ve zabıt katibi kadrolarına alım gerçekleştirdi. Şimdi Adalet Bakanlığı yeni memur alımı ilanı yayımlayacak.

Adalet Bakanlığının memur ve personel alımı yapacağına ilişkin duyuru geçtiğimiz haftalarda Bakan Abdulhamit Gül tarafından yapılmıştı ve şimdi yeni bir duyurunun daha geldiği görülmektedir. Bakan yakın zamanda alımları yapacaklarını ilan etti.

BAKAN DUYURDU!

Adalet Bakanı Adulhamit Gül resmi twitter hesabı üzerinden adaylara ''Adalet teşkilatımıza cezaevi ve adliyeler için personel alımını yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız. Çalışmalarımız tamamlanmak üzere.'' açıklamasını yaptı. Buna göre en kısa süre içerisinde yeni kadroların ilan edileceği belirtildi.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Adalet Bakanlığının zabıt katibi, infaz koruma memuru, mübaşir, teknisyen, hizmetli, şoför vb. gibi tüm kadroları için toplam 5 bin kişilik personel ataması yapacağını duyurmuştu. Buna göre bakanlık koltuğuna yeni oturan sayın Abdulhamit Gül memur ve personel alımına ilişkin resmi duyuruyu yayımladı.

Yeni alım yapılacak kadroların infaz koruma memuru (gardiyan), mübaşir, teknisyen, şoför, hizmetli, zabıt katibi vb. gibi kadrolar için yapılması beklenmektedir.

TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim