Bilindiği üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik bu senenin başından beri yaptığı açıklamaların da 2 bin 500 memur alımı konusunda oldukça ısrarlı olduklarını duyurarak farklı pozisyonlar için 2 bin 500 kişilik memur alımı gerçekleştirmek istediklerini belirtmektedir.

Maliye Bakanlığı ile 2 bin 500 memur alımı konusunda görüşmeler yaparak anlaşmaya çalışan Bakan Faruk Çelik mecliste personel alımı hakkında yaptığı açıklamasında 2 bin 500 memur alımı konusunun Başbakanlığa iletildiğini duyurdu. Buna göre Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2 bin 500 memur ataması için izin istiyor.

BAŞBAKANLIKTAN ONAY BEKLENİYOR

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik yaptığı açıklamasında 2 bin 500 memur alımı için başbakanlıktan onay beklediklerini duyurdu. Buna göre memur alımının Başbakanlıkta olduğu belirtilirken atamaların yapılması için onay beklendiğinin de haberi verilmiş oldu.

Başbakanlık Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2 bin 500 memur alımını onaylarsa hazırlanacak olan ilanın kamuoyuna duyurulması ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının kadroları ilan ederek kısa süre içerisinde toplam 2 bin 500 kişilik memur alımı gerçekleştirilmesi beklenmektedir. Konu hakkında gelişmeler geldikçe sizleri bilgilendireceğiz.

TÜM ATAMA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim