24 Haziran tarihinde yapılacak olan erken seçim için siyasi parti liderleri ve Cumhurbaşkanı adayları Türkiye'nin her bir yanında seçim mitingleri yapmaya başladı. Milliyetçi Hareket Partisi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de seçime bir ay kala çalışmalarına hız vererek seçim vaatlerini açıklamaya başladı.

Buna göre Milliyetçi Hareket Partisi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ilk olarak konuyu atanamayan öğretmenlere getirerek Türkiye geneli atama bekleyen 400 bin öğretmen hakkında müjdeli haberi verdi. Peki Devlet Bahçeli atanamayan öğretmenler için ne dedi?

KADEMELİ OLARAK ATAMA YAPILACAK

24 Haziran'da Cumhur İttifakı, Adalet ve Kalkınma Partisi ile seçime girecek olan Milliyetçi Hareket Partisi MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli atanamayan öğretmenler hakkında yaptığı açıklamasında kademeli olarak atamaların yapılabilmesi için kadro ihdasının yapılacağını belirtti. Yani öğretmen atamalarına hız verileceği ve kademeli olarak kamuda öğretmen adayları için yer açılacağı belirtildi. Buna göre diğer siyasi partilerinde sayıları 400 bin civarı olan atama bekleyen öğretmenler için yeni müjdeli haberlerini kamuoyuna duyurması beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim