Ülkemizin iç güvenliği konusunda önemli çalışmaları ve operasyonları bulunmakta olan Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki açık askeri pozisyonları için yıl içerisinde on binlerce uzman erbaş ve uzman çavuş alımları gerçekleştirmektedir.

Jandarma Genel Komutanlığının en çok rağbet gören sınıfı donanımlı ve eğitimi ile dikkati çeken Jandarma Özel Harekat (JÖH)'dır. Buna göre askerlik şartsız ve yaş şartı esnetilmiş JÖH ilanı beklenirken sonunda alımların ne zaman yapılacağı duyuruldu.

TARİHLER BELLİ OLDU

Jandarma Genel Komutanlığı bilindiği üzere nitelikler ve aranacak olan şartlarda değişiklik yaptığı günden bu yana halen yeni bir ilan yayımlamamıştı ve sonunda askerlik şartsız, yaş şartı esnetilmiş yeni ilanın ne zaman yayımlanacağı belli oldu. Buna göre terhis şartsız Jandarma Özel Harekat (JÖH) alımı 30 Ekim 2017 - 13 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Adaylar bu tarihler arasında müracaatlarını tamamlayabilir

ARANACAK ŞARTLAR

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
En az lise mezunu olmak
164 cm'den kısa olmamak
Vücut yapısında ya da her hangi bir yerinde kusuru olmamak
Sağlık sorunu bulunmamak
Sicili temiz olmak
NOT: Yaş şartı 27'ye yükseltilmiştir. Önceki ilanlar da 25 yaşını tamamlamamış olmak ibaresi bulunmaktaydı şimdi bu ibare 27 olarak değiştirilecektir.

Yukarı da belirtilmiş olan niteliklere adayların sahip olması gerekmektedir. 30 Ekim 2017 tarihinde yayımlanacak ilana adaylar başvurularını yapabilir.

DİĞER ASKERİ İLANLARI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim