İçişleri Bakanlığına bağlanan ve görevlerine devam etmekte olan Jandarma Genel Komutanlığı açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için rütbeli askeri personel alımları gerçekleştirmekte olup ilgili alım ilanları asayiş sınıfı, lojistik sınıfı ve Jandarma Özel Harekat JÖH sınıfında yapılmaktadır.

En son Jandarma Özel Harekat JÖH geçtiğimiz 2017 yılında yapıldı ve halen kamuoyuna alım ilanı duyurulmadı. Peki 2018 Jandarma Özel Harekat JÖH alımları ne zaman yapılacak? Alım ilanının ne zaman yayımlanacağına ilişkin her hangi bir tarih duyuruldu mu? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere aktarıyoruz.

JÖH 2018 ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Jandarma Genel Komutanlığı bundan önceki alımlarını çok sık yapardı öyle ki geçen sene alım ilanlarının birisi bittiğinde hemen ertesi gün diğer ilan kamuoyuna duyurulmaktaydı. Ancak uzun süredir yoğun rağbetin olduğu Jandarma Özel Harekat JÖH sınıfı için duyuru yapılmadı.

Buna göre bu sene açıkların kapatılması için Jandarma Özel Harekat JÖH sınıfına askeri personel alımı yapılacağı beklenmektedir. Fakat henüz tarih kamuoyuna duyurulmadı. JÖH 2018 yılı alımına ilişkin duyuru yapıldığında www.isinolsa.com ekibi olarak detayları sizlere aktaracağız. Resmi sitemizi, sosyal medya hesaplarımızı ve mobil uygulamamızı takip ederek alım ilanı yayımlandığında ilk siz haberdar olabilirsiniz.

TÜM ASKERİ PERSONEL İLANLARI BURADA

İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMAMIZ GÜNCELLENDİ!

Editör: TE Bilisim