25 Yaşındaki genç kıza garson sokak ortasında saldırdı. Konya  merkez Selçuklu İlçesi'nde meydana olayda arkadaşlık teklifini kabul etmeyen genç kızı sokak ortasında herkesin gözü önünde tartakladı. İddiaya göre önceden tanıdığı garsondan arkadaşlık teklifi alan H.S teklifini kabul etmediği garson tarafından tekme, tokat dövüldü.

Olay, bugün saat 10.15’de merkez Selçuklu İlçesi'nde meydana geldi. H.S., yolda yürüdüğü sırada o caddedeki bir restoranda garson olarak çalışan ve daha önceden tanıdığı Ü.Ç. yaklaştı.

GENÇ KIZA SALDIRDI

İddiaya göre Ü.Ç. genç kızdan hoşlandığını belirtip, sevgili olmayı teklif etti. H.S. de, kendisinin evlenme aşamasında olduğunu belirtip, teklifi reddetti. Bu cevabı duyan öfkeli garson, H.S.’ye tekme ve tokatla saldırdı. Aldırdığı darbeler sonucu yere düşen ve başını çarpan Genç kız, durumu fark edip müdahale eden çevredekiler tarafından öfkeli gencin elinden kurtuldu.Uğradığı saldırı sonucu şoke olan ve gözyaşları içinde kalan H.S., çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

SALDIRGAN YAKALANDI 

Garson Ü.Ç., polis tarafından olaydan kısa bir süre sonra yakalandı. Gözaltına alınan Ü.Ç., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Editör: TE Bilisim