Anneler Gününe Özel İlginç Yarışma

 

Muğla Fethiye ilçesinde düzenlenen En iyi terlik atan anne olmak için yarışan anneler arasında yarışmayı Handan Çavuşoğlu kazandı ve 5 çift terlik armağan edilirken, oğlu Ahmet Furkan Çavuşoğlu, "Evde bir daha yaramazlık yapmıyacam" diye ifade kullandı

Anneler Günü olması nedeni ile Muğla'ya bağlı olan Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi (FBKM) Müdürlüğü ile Fethiye Toplum Sağlığı Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen yarışmaya 15 anne katıldı. Yarışmaya katılan annelerin yaşları 20 ile 60 arasında değişiklik gösteren anneler, sepette verilen 10 terlikle 5 metre mesafeden kötü alışkanlıkları temsil eden 5 mankene terlik fırlattılar. Terlik atma yarışmasını 100 kişi keyif le izledi.

Büyük çekişmeler gösteren yarışmada bazı annelerin oldukça iyi terlik fırlattıkladı gözlemlendi. Küçük kazaların da yaşandığı yarışmada fırlatılan terliklerden biri görüntü almaya çalışan gazeteciyi vurdu. Terlik fırlatma yarışmasında 10 atış yaparak 9 atışı isabet ettiren ve 200 puanı alan Handan Çavuşoğlu yarışmayı kazandı. Binnaz Çavuşoğlu 2'nci olurken 3'üncülüğü Emine Zararsız ve Hatice Göçmen paylaştı. terlik Atma yarışmasında dereceye giren annelere terlik hediye edildi.

Yarışmayı Kazanan Handan Çavuşoğlu şu ifadelerini kullandı;

Terlik fırlatma yarışmasını kazanan Handan Çavuşoğlu, zaten kızgın olduğu kötü alışkanlara terlik atarak birinci olduğunu dile getirdi. Kızdığı zaman çocuklara terlik attığını anlatan Handan Çavuşoğlu, "Böyle bir yarışma düzenleneceği hiç aklıma gelmezdi dedi. Yarışma için eltim adımı yazmış. Yarışmayı kazandığım için 5 terlik hediye ettiler. Güzel bir yarışmaydı" diye dile getirdi. Handan Çavuşoğlu'nun oğlu Ahmet Furkan ise "Annemden bana terlik fırlatmamasını istiyorum. Pek fırlatmıyor. Ancak bir daha yaramazlık yapmam" dedi.

Yarışmayı 2'nci tamamlayan Binnaz Çavuşoğlu, en çok uyuşturucuya terlik fırlattığını aktardı. 1 kızı olduğunu kaydeden Çavuşoğlu, kızına pek karışmadığı için terlik fırlatmadığını ifade etti.

Anneler Çocuklara Terlik Atması ile meşhurdur diyen FBKM Müdürü Muammer Şahin şu ifadeleri kullandı;

Annelerin çocuklara terlik atmasıyla meşhur olduğunu belirten FBKM Müdürü Muammer Şahin, "Anneler Günü'nde annelerin canını acıtan uyuşturucu, şiddet, alkol, kumar  ve sigara gibi alışkanlıklara karşı protestoyu da amaçlayan bir yarışma düzenledik. Farkındalık yaratma düşüncemiz vardı. Anneler burada çocuklara değil de kötü alışkanlıklara terlik Attı, Keyifli bir eğlence ortamında anneler gününü kutlamaya devam ediyoruz" diye dile getirdi.

Editör: TE Bilisim