Bugün Türkiye ve Başkent Ankaralılar güne kara bir haber ile uyandı. Ankara Valiliği aracılığı ile yapılan yazılı açıklama da 27 Mayıs 2017 tarihi sabah saat: 06.00 surlarında gerçekleşen olayda Kastamonu'dan hareket eden ve Ankara'ya gelen otobüsün kaza yapması ile ilk belirlemelerde 8 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu.

Ekipler tüm imkanları ile olay yerinde çalışmalarına devam etmekte olan kazada yaralanan kişilerin hastanelere sevkiyatları sürdüğü gibi gerekli müdahalelerde yaralı kişiler için yapılmaya başlandı. Yaralı kişiler ile görüşen polis ekipleri ilk belirlemelerde şoförün uyuduğunu ortaya çıkarttı.

YARALI KİŞİLER: ŞOFÖR UYUDUĞU İÇİN 8 KİŞİ ÖLDÜ!

Yaralı kişiler olay hakkında yaptığı açıklamasında Kastamonu - Ankara seferini düzenleyen şoförün direksiyon başında uyuduğunu direksiyon başında uyuduğu için 8 kişinin öldüğünü belirtmektedir. Olay hakkında ekipler araştırmalarına devam ettiği gibi yine olay hakkında soruşturma başlatıldı.

11 AĞIR 32 YARALI

Kastamonu - Ankara seferinde otobüsün kaza yapması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti. Otobüsün kaza yapması sonucu yayımlanan açıklamalara göre 11'i ağır olmak üzere 32 kişinin de yaralandığı belirtildi. Ağır yaralı olan kişilere yapılan müdahaleler devam etmekte olup kazadan hafif yaralanmış kişilerin olay hakkında neler yaşandığına açıklamaları alınmaya devam ediyor. Gelişmeler geldikçe aktaracağız.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim