Bayramın gelmesi ile milyonlarca kişi yollara koyuldu ve şehir içinde de seferlerin artması ile akrabalar, yakınlar bir araya gelmeye başladı. Peki bu bayramda Ankaralılar şehir içinde otobüslere ve metrolara ücretsiz olarak binebilecek mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sahip olduğu EGO otobüsleri, ankaray ya da metro seferleri bu bayramda ücretsiz olacak mı? Herkes seferlere ücretsiz olarak binebilecek mi?

EGO'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO'dan konu hakkında açıklama geldi. Buna göre 25 Haziran 2017, 26 Haziran 2017 ve 27 Haziran 2017 tarihleri arasında EGO otobüs seferleri ücretsiz olacak. Bayramın bitmesi ile 28 Haziran 2017 Çarşamba günü EGO otobüs seferleri yeniden ücretli olacaktır. Peki ankaray ve metro seferleri ücretsiz mi?

ANKARAY ve METRO SEFERLERİ

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Ankaray ve Metro seferlerinin Bayram boyunca 25 Haziran 2017 - 27 Haziran 2017 tarihleri arasında ücretli ya da ücretsiz olup olmayacağı konusunda her hangi bir açıklama gelmedi. Duyuru yapılmadığından dolayı şu anda Ankaralılar bayram boyunca EGO otobüslerine ücretsiz olarak binebilmektedir.

Yine bayram dolayısı ile mezarlıklara gidecek olanlar içinde büyük kolaylıklar sağlanacak pek çok yerden Ankara'da bulunmakta olan mezarlara ücretsiz servisler oluşturuldu. Mezarlıkların içerisi büyük olduğundan dolayı mezarlarda ring görevi yapan otobüsler bulunuyor ve otobüsleri halk ücretsiz olarak kullanabiliyor.

https://goo.gl/KVkj7p
TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim