Ankara Büyükşehir Belediyesinin sahibi olduğu EGO otobüsleri bilindiği üzere şehir için belirlenen güzergahlara taşımacılık yapmaktadır. Geçtiğimiz aylarda alınan karar ile artık EGO otobüslerinin belirlenen güzergahlarda 7 / 24 hizmet vereceği açıklanmıştı. Bu müjdeli haber ardından bayramın yaklaşması ile pek çok kişi şimdide EGO otobüsleri bayram da ücretsiz olacak mı, EGO otobüsleri bayramda bedava olacak mı sorusunun yanıtını beklemeye başladı.

Buna göre Ankara Büyükşehir Belediyesi genel olarak bayramda EGO otobüslerini ücretsiz yapmaktaydı fakat Belediye Başkanının değişmesi ile bu bayram EGO otobüsleri ücretsiz olacak mı, EGO otobüsleri bedava mı sorusunun yanıtı beklenirken sonunda resmi olarak açıklama yapıldı.

EGO OTOBÜSLERİ BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ?

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO tarafından yapılan resmi açıklama da bayram boyunca Ankaralıların sevdikleri ile bayramlaşabilmeleri için otobüs seferlerinin ücretsiz olacağı belirtildi. Öyle ki 15 Haziran, 16 Haziran ve 17 Haziran yani resmi bayram günleri boyunca EGO otobüsleri tüm güzergahlarda ücretsiz olarak hizmet edecektir. Ankaralılar 15 Haziran ilk otobüs seferi saatinden başlayacak 17 Haziran tarihi bitiminin son otobüs seferine kadar istediği güzergahta ücretsiz olarak otobüslere binebilecek, AnkaraKart kullanmayacaktır.