Geçtiğimiz günlerde bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı toplantısında bazı belediye başkanlarının istifa etmesi gerektiğini ve istifalarının hükümeti güçlendirmek için önemli adımlar olacağını duyurmuştu. Bu toplantıya çok sayıda belediye başkanı gelmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasından sonra bazı belediye başkanları istifasını kamuoyuna duyurmuş ve gözler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e çevrilmişti. Gökçek tarafından yapılan açıklama ile 28 Ekim 2017 Cumartesi günü konu hakkında kamuoyuna duyuru yapacağını belirtmişti.

İSTİFASINI DUYURDU!

Basın açıklamasına sabah saatlerinde başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptıkları konusunda detaylı bir açıklama yaparken İstanbul ile Ankara arasında çokça kıyaslama yaptı ve kendisinin dava adamı olduğunu belirtti. İstifası beklenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifasını da kamuoyuna duyurdu.

YERİNE KİM GELECEK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından kamuoyuna yapılan duyuru ile başkanlık koltuğundan istifa ettiğini belirtti. Peki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna yeni gelecek isim kim? Şu anda bazı isimler konuşulmaya devam ediyor ancak kimin koltuğa oturacağı ve belediye meclisinde oylamanın ne zaman yapılacağı hakkında kesin bilgi bulunmamaktadır.