Türkiye 24 Haziran tarihinde erken seçime gidecek ve erken seçime artık bir aydan daha kısa bir süre kaldı. Tüm siyasi parti liderleri ve Cumhurbaşkanı adayları Türkiye'nin dört bir yanında konuşmalar yapmakta, mitingler düzenlemekte hem kendi seçmenine hemde diğer seçmenlere hitap ederek yapılacaklar, yapılanlar hakkında bilgiler vermektedir. Konuşmaları ile sık sık gündeme gelmekte olan İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener yeni müjdeler ile karşımıza çıktı.

TÜM DETAYLAR!

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener tarafından yapılan açıklama da kamuya girişlerde torpilin olmayacağı ve mülakat sisteminin kaldırılacağını müjdeledi. Bilindiği üzere çok sayıda kişi mülakatların kaldırılması ve atamaların en yüksek puandan aza doğru yapılmasını talep etmektedir.

Yine uzman er ve uzman erbaşların bir süredir kadro istemesi durumu mevcut Meral Akşener bu konuya da el atarak uzman rütbeli askeri personellere kadronun verileceği polislerin ek göstergesinin 3600'e çıkarılacağı, öğretmenlikte bulunan güven performans sisteminin kaldırılacağı ve sağlık çalışanları için bazı düzenlemelerin yapılacağı belirtildi. Yeni detaylar geldikçe sizler için açıklamaya devam edeceğiz.

Editör: TE Bilisim