Türkiye 24 Haziran 2018 tarihimde erken seçime gidecek. Bu tarihte milyonlarca seçmen hem milletvekili seçimi hemde Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanacaktır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüksek oy alması muhtemel adaylardan bir tanesi olarak bilinen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Türkiye'nin dört bir yanında çalışmalar yapmaya başladı.

Yaptığı konuşmalarda ve sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalar ile sıklıkla gündeme gelmekte olmakta olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün yine büyük bir vaat ile kamuoyunun karşısına çıktı ve tüm gençlere iş bulunacağını belirtti.

''TÜM GENÇLERE İŞ BULACAĞIM''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 100 Bin İmza Mesajı Mersin'de İYİ Partililer ile bir araya gelerek önemli konuları görüştü. Yaptığı açıklamasında Mersin'de yaşayan 200 bin Suriyeli ile 2019 yılında Suriye'de iftar açacaklarını belirten Meral Akşener yine tüm gençlere iş bulacağını ve iş bulunamayan gençlere işsizlik maaşının bağlanacağı duyuruldu.

Bu açıklaması ile pek çok gencin alkışını alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 24 Haziran 2018 tarihine kadar Türkiye'nin dört bir yanında yeni görüşmeler ve seçmenler ile bir araya gelmesi beklenmektedir.