Faaliyetlerine devam eden bakanlıklar ve kamu kuruluşları yıl içerisinde yayımlamış oldukları performans raporları ile pek çok detayı kamuoyuna sunmaktadır. Yayımlanmış olan performans programlarında kurumlar yaptıkları çalışmalar, bünyelerinde ki personel sayıları, hizmetler vb. gibi konularda bilgi verdiği gibi yine memur personel alımı hakkında da bilgi vermektedir.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 2017 yılına ait performans programını ilan etti. Yapılan duyuruya bakıldığında pek çok konu hakkında önemli açıklamaların olduğu görüldüğü gibi 210 memur personel alımı yapılacağı da öğrenildi.

Alımlar Ne Zaman Yapılacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 2017 yılı performans programına göre 210 memur personel alımı yapacak. Peki alınacak olan memur personeller hangi pozisyonda istihdam edecek ve alımlar ne zaman yapılacak?

Performans programında 210 memur personel alımına ilişkin olarak detay bulunuyor ancak alımların ne zaman yapılacağına dair net bir bilgi bulunmamakta olup 2017 yılı içerisinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 210 memur personel alımı yapması bekleniyor.

Öte yandan alınacak olan memur personellerinin kaçının taşra ve kaçının merkez teşkilatında istihdam edeceği de öğrenildi. Buna göre alınacak olan 210 memur personelinin 110'u merkezi teşkilatında görev yapacak iken 100 memur personel ise taşra teşkilatında görev yapacak. Alımların yıl sonuna kadar parça parça halinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.
Editör: TE Bilisim