Eli kanlı terör örgütüne Ağrı'da yapılan operasyonlarla büyük darbeler vuruldu. Güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonlarda 9 PKK ini yerle bir edildi. Yapılan operasyonda bulunan mühimmatlar imha edildi.


Bir çok ilde devam eden terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonlarda ağır darbeler vurulmya devam ediliyor. En son  Ağrı'da Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, yapılan operasyonlarda 9 sığınak imha edildi dendi.Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, "geçici askeri güvenlik bölgesi" ilan edilen Ağrı Dağı'nda, terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonlar aralıksız sürüyor.

BİR ÇOK MÜHİMMAT YOK EDİLDİ

Bölgede Ağrı Dağı'nın güneyinde bulunan Doğubayazıt ilçesine bağlı Eliköy kırsalında bölücü terör örgütü PKK unsurlarına yönelik "Şehit Jandarma Er Mansur Cengiz-2" operasyonunda, terör örgütünün bölgede ana merkez olarak kullandığı 9 sığınak imha edildi.

Operasyonda, el yapımı patlayıcı imalinde kullanılan 2 ton amonyum nitrat, 50 küçük tüp ve 100 metre kablo ile dolu halde 1 M-16 piyade tüfeği şarjörü, 7,62 milimetre çapında 12 fişek, 2 telsiz ve telsizlere ait batarya ile tıbbi ve yaşam malzemesi ve gıda maddeleri ele geçirildi.

Adli makamlardan alınan izinle bölgedeki mezra yerleşiminde yapılan aramada da ayrıca 1 ruhsatsız av tüfeği ile bu silaha ait 11 fişek bulundu.

Editör: TE Bilisim