Adalet Bakanlığına bağlı Adli Tıp kurumlarında çalışan yüzlerce işti kadroya geçiş yapmak için sözlü sınav sonuçlarının açıklanmasını beklemekteler. Bilindiği gibi 696 sayılı KHK hükümlerince Kamuda hizmet alım sözleşmesi ile görev alan taşeron işçiler kadroya geçiş yapmak ve kadro hakkı elde etmek için girmiş oldukları sözlü sınavdan sonuçlarının açıklanmasını beklemekteydi. Son dakika açıklamasıyla adaylara açıklanan sonuçların ardandan başarılı olan adayların isim listesi belli oldu. Açıklanan sonuçlara göre 137 kişi sınava alındı. 136 kişi kadro hakkı elde etti. Türkiyenin ber çok ilindeki Adli Tıp kurumlarında çalışan güvenlik ve temizlik görevinde bulunan işçilerin sınav sonuç listesi belli oldu.

ADLİ TIP KURUMANDAN KADRO AÇIKLAMASI

Adli Tıp kurumundan yapılan açıklamaya göre sürekli işçi statüsüne geçiş yapmak isteyen adayların 24 Aralık 2017 tarihinde resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğü giren KHK hükümlerince ve 375 sayılı KHK'nin geçici 23. maddesi ve 24. maddesinin uygulanmasına ilişkin hükümler uyarınca 12 Mart ile 16 Mart tarihleri arasında sözlü sınav yapıldığı açıklanmıştı.

2 NİSAN TARİHİNDE KADROYA GEÇİRİLECEKLER

12 Mart ile 16 Mart tarihleri arasında yapılan sözlü sınavdan başarılı olan adaylar belli oldu. İsim listesinde isimleri bulunan adaylar 2 Nisan 2018 tarihi itibari ile kadroya geçirilecekler.

Adli Tıp Kurumu kadro sınav sonuçları için tıklayın

Editör: TE Bilisim