Geçtiğimiz haftalarda Adalet Bakanlığı bünyesine bağlı bulunan Adli Tıp Kurumu aracılığı ile kamuoyuna memur personel alımı ilanı yayımlanmıştı. Yayımlanan ilan detayları incelendiğinde Adli Tıp Kurumunun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 55 kişilik memur personel alımı yapacağı öğrenilmişti.

Buna göre Adli Tıp Kurumu iyolog, İnşaat mühendisi, Makine mühendisi, Kimyager, Psikolog, Laborant, Patoloji teknikeri, Adli tıp teknikeri, Radyoloji teknikeri, Elektrik elektronik teknisyeni, Kimya teknisyeni, Makine teknisyeni pozisyonları için 55 memur personel alımı yapacaktı. Müracaatların tamamlanması ile adaylar sözlü sınavlara tabii tutulmuştu. Sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak derken sonunda açıklama yapıldı.

SORGULAMA ERKANI


Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu aracılığı ile yayımlanan bildiri de toplam 55 kişilik memur alımı yapılacağı belirtildi. Peki memur personel alımları için sözlü sınavlar sonucunda kimler Adli Tıp Kurumu bünyesinde istihdam etme hakkı kazandı.

http://www.atk.gov.tr/haber20.03.17.html

Yukarıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumunun yayımlamış olduğu bildiriyi okuyabileceği gibi yine müracaatlar için gereken tüm evrakları görebilir, sözlü sınav sonuçları için kazanan ve kazanamayan adaylar için yayımlanmış olan isim listesini inceleyebilir. Tüm bilgileri adaylar yukarıda ki linkten temin edilebilecektir.
Editör: TE Bilisim