Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı bünyesine bağlı bulunan Adli Tıp Kurumu gerekli olan pozisyonlar için personel alım ilanları yayımlamaktadır. Genel olarak alım ilanları için adaylara sözlü mülakatlar yapılmaktadır ve bu mülakatlardan da başarılı olan adaylar gerekli kadrolar alınmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Adli Tıp Kurumu tarafından ilan edilmekte olan memur alım ilanı ile Adli Tıp Kurumunun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 55 memur alımı yapacağı öğrenilmişti. Bugün yapılan duyuru ile Adli Tıp Kurumu sözlü mülakatlara girmesi uygun bulunan adayların isim listesi yayımlandı. İsimleri Adli Tıp Kurumunun ilan ettiği listede yer almakta olan adaylar sözlü mülakatlara girmeye hak kazandı.

İsim Listesi Yayımlandı

Adli Tıp Kurumu geçtiğimiz günlerde ilan ettiği bildiri ile kendi bünyelerinde  5 biyolog, 4 makine mühendisi, 1 inşaat mühendisi, 8 kimyager, 2 psikolog, 4 patoloji teknikeri, 2 laborant, 21 adli tıp teknikeri, 1 radyoloji teknikeri, 3 elektrik elektronik, 3 kimya, 1 makine teknisyeni pozisyonlarda istihdam etmek üzere toplam 55 memur alımı yapacağını duyurmuştu. Alım sonuçlarının açıklanması beklenirken sonunda duyuru yapıldı
.
Eğer sizde Adalat Bakanlığı bünyesine bağlı bulunan Adli Tıp Kurumunun alım yapacağı 55 kişilik memur kadrosuna başvuru yaptıysanız aşağıda yer almakta olan link aracılığı ile isim listesine ulaşabilir ve sözlü mülakata çağrılıp çağrılamadığınızı öğrenebilirsiniz. Yine gerekli detaylar için adaylar Adli Tıp Kurumu ile irtibata geçebilir.

http://www.atk.gov.tr/haber31.01.17.html