Adalet Bakanlığının açık pozisyonlara göre çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirdiği bilinmektedir. Alım ilanları Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı üzerinden duyurulmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı Abdulhamit Gül önemli bir personel alımı açıklaması yaptı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül resmi sosyal medya hesabından cezaevi ve adliyeler için personel alımını yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacaklarını duyurumuştu. Yani Adalet Bakanlığının heran ilanı yayımlaması beklenmektedir. Peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılır.

ALIMLAR HANGİ POZİSYONLAR İÇİN YAPILACAK

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül personel alımı ilanı bekleyen adaylar için müjdeli haberi duyurmuştu. Peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak. Buna göre kadrolar için net bir detay yok fakat infaz koruma memuru (gardiyan), zabıt katibi, mübaşir, teknisyen, hizmetli, şoför vb. gibi adliye ile cezaevi kadroları için personel alımları gerçekleşebilir.

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK

Adalet Bakanlığı ilanı bekleyen adaylar müjdeli haber ile ne zaman karşılaşacak. Buna göre net bir tarih yok fakat Adalet Bakanı Abdulhamit Gül personel alımı ilanlarını yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtmişti. Yani en kısa süre içerisinde alım ilanlarının kamuoyuna duyurması bekleniyor. İlan yayımlandığında İşin Olsa aracılığı ile bizlerde sizlere bilgi vereceğiz.

TÜM ATAMALARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim