Adalet Bakanlığı bünyesinde yer almakta olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için her sene personel alımı gerçekleştirmektedir. En çok alım yapılmakta olan ve rağbet görmekte olan kadrolar arasında Gardiyan (İnfaz Koruma Memuru) pozisyonu yer almaktadır.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü açık pozisyonlara göre Gardiyan (İnfaz Koruma Memuru) personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki bu sene gardiyan alımları ne zaman yapılacak? İnfaz koruma memuru alımı hakkında detaylı bilgi verildi mi?

GARDİYAN ALIMLARI YAPILACAK MI

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için sürekli olarak Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranarak Gardiyan (İnfaz Koruma Memuru) pozisyonu personel alımı gerçekleştirmektedir. Şu anda gardiyan alımlarının ne zaman yapılacağına ilişkin bir tarih yok. Ancak Adalet Bakanlığı Haziran ayında 2 bin 750 hakim ve savcı sınavı gerçekleştirecek. Bu sınavdan sonra Gardiyan (İnfaz Koruma Memuru) pozisyonu için de personel alımı yapabilmesi düşünülmektedir.

Gardiyan (İnfaz Koruma Memuru) pozisyonu için bilindiği üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmaktadır. Adayların Gardiyan (İnfaz Koruma Memuru) pozisyonuna müracaat edebilmek için KPSS'ye girmiş olması gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim