Adalet Bakanlığı her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere binlerce kişilik memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. İlgili alımlar kamuoyuna açıktan atama yöntemi ile duyurulmakta olup adayların en yoğun rağbet gösterdiği kadrolardan bir tanesi infaz koruma memuru İKM gardiyan pozisyonudur.

Buna göre Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE bu sene infaz koruma memuru İKM alımı yapacak mı? Gardiyan alımları ne zaman yapılacak? İşin Olsa ekibimize gelen yoğun isteklerden dolayı ilgili haberi yeniden gündeme getiriyoruz. Adaylar gardiyan alımlarına yoğun rağbet gösteriyor.

GARDİYAN ALIMLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere aralıklarla infaz koruma memuru İKM gardiyan alımları gerçekleştirmektedir. Peki bu sene alımlar ne zaman yapılacak? Buna göre ülkemizde gardiyan konusunda eksiklik yaşandığı bilindiği için bu sene de binlerce kişilik alımların yapılması bekleniyor ancak net olarak alımların hangi tarihlerde yapılacağı biliniyor.

Yakın zamanda Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE tarafından kamuoyuna duyuru yapılması ve alım ilanının yayımlanması bekleniyor. İşin Olsa ekibi olarak tüm duyuruları sizler için takip etmekte olup gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Mobil uygulamamızı ve sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip ediniz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim:Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin

Editör: TE Bilisim