Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü yıl içerisinde personel alımı yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan açıklama ile CTE personel alımı yapacağını duyurmuştu.

Başvuru yapan adaylar ön başvurunun ardından Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu sınava adaylar 11 Ocak 2017 tarihinde girdi. Sınavda başarılı olan adaylar ise 13 Şubat 2017 tarihinde mülakata alındı. Mülakattan da başarılı olan adaylar Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde karolu şoför olmaya hak kazandı.

Adalet Bakanlığı Duyurusu

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün alım yapacağı 200 kadrolu şoförler aşağıda verilmiş olan kurumlarda istihdam edecek olup hangi kurum kaç şoför alımı yapacağı da belirtilmiştir.

Sincan Açık Ceza İnfaz Kurumu 50, Antalya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10, Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu 45, Bursa H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10, Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10, Düzce T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 5, Hatay Açık Ceza İnfaz Kurumu 10, İzmir Açık Ceza İnfaz Kurumu 50, Manisa T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 10

Yayımlanmış olan şoför pozisyonuna atanan adaylar gereken belgeleri öğrenerek atanmış oldukları Ceza İnfaz Kurumlarına belgelerini iletmeleri gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar illerinin CTE sitesine girebilir.

www.ankara.adalet.gov.tr
www.izmir.adalet.gov.tr
www.sehirismi.adalet.gov.tr
Editör: TE Bilisim