Geçtiğimiz sene bilindiği üzere Olağanüstü Hal İlanı OHAL durumundan dolayı sık sık Kanun Hükmünde Kararnameler KHK yayımlanmaktaydı ve bu KHK'larda ki duyulara göre kamuya 14 bin 500 kişilik bekçi alımı kadrosunun ihdas edildiği öğrenilmişti.

Buna göre geçtiğimiz sene il valilikleri toplam 7 bin kişilik bekçi alımı yaptı ve adaylar İçişleri Bakanlığına bağlı olan Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine bağlı görevlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu senede 7 bin 500 kişilik bekçi alımı yapılması bekleniyor. Peki bekçi alımları ne zaman yapılacak?

BEKÇİ ALIM İLANI NE ZAMAN YAYIMLANACAK

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görev yapmakta olan bekçi personelleri için bu sene 7 bin 500 kişilik alım yapılması bekleniyor. Peki alım ne zaman yapılacak, buna göre alımların ne zaman yapılacağı henüz bilinmiyor fakat alımlar toplu olarak yapılmayacağı için adayların bulundukları illerin Valilik sitesini takip etmesi gerekmektedir.

Geçtiğimiz haftalarda Resmi Gazete aracılığı ile kamuoyuna yapılan duyuruda bekçi alımı başvuru şartlarının değiştirildiği beliritilmişti. Buna göre artık yeni bekçi alımı ilanları yeni belirlenmiş olan şartlara göre yayımlanacaktır. İlanlar duyuruldukça İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

BEKÇİ ALIMI ŞARTLARI BURADA

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin

Editör: TE Bilisim