Emniyet Genel Müdürlüğüne bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda OHAL kapsamınad çıkarılan Kanun Hükmünde kararnameler ile 7 bin kişilik bekçi alımı izni verildi. Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü 2017 yılı içerisinde 6 farklı il için toplam 7 bin kişilik bekçi alımı yapacak.

Bekçi alımlarının ne zaman yapılacağına dair sürekli olarak sorular sorulmaya devam ediliyor. Ancak bir türlü bekçi alımının ne zaman yapılacağına dair İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü açıklama yapmadı. Peki 7 bin bekçi alımı ne zaman yapılacak.

SESİNİZ OLUYORUZ!

İşin Olsa ekibine seslerini duyurmaları için başvuru yapan adaylar için bu özel içerik üretilmiştir. Buna göre çok sayıda aday Emniyet Genel Müdürlüğünün 7 bin bekçi alımını artık başlatmasını beklemektedir. Konu hakkında açıklama yapılması talep edilmektedir.

ARANACAK ŞARTLAR

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
Sağlık sorunu olmamak
Lise mezunu olmak
Fiziki kusuru olmamak
Başvuru yaptığı ilde en az bir yıldır ikamet ediyor olmak
Boy - kilo orantılı olmak

İstanbul, Ankara, Gaziantep, Adana, Hatay ve Mersin illeri için alımı yapılacak 7 bin bekçi ilanında bu şartların aranması beklenmektedir.

İLANIN YAYIMLANMASI BEKLENİYOR

İşin Olsa ekibi olarak bizler ve binlere EGM'nin çıkartacağı ilan doğrultusunda alınacak olan 7 bin bekçi alımında başvuru yapmak isteyen aday ilanın yayımlanmasını bekliyor. En kısa sürede Emniyet Genel Müdürlüğümüzden duyuru yapılması veya ilanın yayımlanması talep edilmektedir.

BEKÇİ ALIMI TÜM SORULARIN CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BEKÇİ MAAŞI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim